0400 137 100   info [at] retex.fi

Uthyrning

Retex har maskinuthyrning och uthyrning av JP presenningar och kan hyra ut allt som behövs inom byggbranschen.

För dig som privatperson kanske det också intresserar att vi har lövblåsare, jordfräs, snöslunga, gräsmattsluftare, häcksax och gräsklippare i vårt uthyrningssortiment. Du kanske inte vill investera i ett redskap som inte används så ofta? Då passar det bra att hyra det enligt behov från oss.

Vår uthyrning täcker små och stora byggprojekt. Vi har moderna batterimaskiner i vårt sortiment som förenklar arbetet. Du kanske behöver hyra en spikpistol eller en borrmaskin för ditt projekt? Vi har även tyngre utrustning som behövs inom byggbranschen eller för din renovering.

Vi hyr även ut baracker till din byggarbetsplats. Vi hyr ut lyftar i olika höjder och storlekar, byggställningar, Betong- och armeringsutrustning, Slipmaskiner och fräsmaskiner, Svetsutrustning och släckutrustning, Utrustning för uppvärmning, luftrening och torkning, Markkomprimatorer , mätinstrument, Formar, stöd, räcken och staket, Hissar och arbetsplattformar, Lyft- och förflyttningsutrustning , Pneumatisk och monteringsutrustning , Baracker och containrar , Pik- och borrmaskiner , Pumputrustning, Städ- och tvättutrustning, Cirkelsågar, sågar och fräsar, Elektrisk utrustning, Ställningsutrustning, Belysning, m.m.

Vi samarbetar med WasaTrade och Jensen Protect.

WasaTrade
wasatrade rent
Jensen Protect AB