0400 137 100   info [at] retex.fi

Rekry

Gör skillnad genom att jobba hos oss. Vill du arbeta inom en framtidsbransch som bidrar till ett bättre samhälle?

Tänk att kunna göra skillnad genom sitt dagliga arbete. Som medarbetare på Retex- gör du det, oavsett befattning inom företaget. Vårt arbete bidrar nämligen till ett bättre samhälle och en bättre miljö. Dessutom verkar vi inom en spännande framtidsbransch där vårt stora kunnande är en enorm styrka.

Se alla lediga tjänster här

Vi har en spännande bredd av befattningar - våra medarbetare är allt från miljöarbetare, till kundservicemedarbetare och montörer. Och vi behöver alltid bli fler. Därför är vi ständigt på jakt efter nya talanger som vill möta morgondagens möjligheter och utmaningar tillsammans med oss.

Välkommen med din ansökan. Du kan alltid skicka en spontanansökan.

Anmäl dig till vår kandidatbank här!

Jag samtycker härmed till att Retex sparar denna jobbansökan och de bilagor som är relaterade till den, även om jag inte anställs för denna tjänst. Ansökan lagras i vår databas i 5 år så Retex kan kontakta dig om en liknande tjänst skulle bli ledig i framtiden. Vi lämnar aldrig ut din personliga information till någon tredje part. Enligt GDPR 2016/679 har du efter registrering i vår databas rätt att få din information borttagen från den.
Oändligt antal filer kan laddas upp till detta fält.
Begränsning 8 MB.
Tillåtna filtyper: pdf, doc, docx, odt.