0400 137 100   info [at] retex.fi

Containertjänster

Kontakta oss om du vill hyra en container. Vi har olika storlekar för olika behov.

Välj en transportflak för större mängder av avfall. Med växelflak blir du enkelt av med ditt avfall enligt behov. Du kan antingen tillfälligt hyra ett flak vid t.ex. renovering och bygg för en kortare period och med en tömning. Alternativt kan du hyra ett flak under en längre tid med intervallhämtningar på t.ex. en gång per vecka, månad eller halvår. Containertjänster för insamling av stora mängder material passar både dig som privatperson eller företagare.  

Ska ni ha städdag?
Vi hjälper gärna till att ställa ut en container. Vi tar hand om ert avfall på ett hållbart sätt och vårt mål är att i första hand ska ditt avfall återanvändas till material.

Containertyper - storlekar för olika behov
Vi har containrar i många olika utföranden och storlekar och kan anpassa dem efter våra kunders behov. Välj en containertyp som passar dig eller din verksamhet. 

Våra flak finns i storlekar från 11 till 40 kubik.

Viktigt att tänka på:
-Tänk på att containern kan placeras säkert och lagligt.

-Vi måste utan problem nå platsen där containern ska ställas ut och hämtas med lastbil. Vägen ska klara en tung lastbil och vara minst 4m bred. Fri höjd på 4,5 m och 10 m fri yta framför containern.

-Öppen container får ej fyllas över kanten.

-Kom ihåg att anpassa containerstorleken enligt dina behov. En större container har högre kanter och kan därför inte användas från alla håll. Med en mindre kan du lägga i ditt avfall över kanten från samtliga håll.

container
container
container
container