Huuhtelu- ja imupalvelut

Uuden  tehokkaan erikoisvarustellun huuhteluauton hankinnalla kasvatimme huomattavasti  kalustomme kapasiteettia lieteimuun, suurempien viemäriverkostojen sekä viemärijärjestelmien tyhjäämisessä ja huuhtelussa. Imu- ja huuhteluautollamme teemme kaikkea painehuuhtelusta lieteimuun niin yksityisille ,yrityksille kuin kunnille, kaikki samalla autolla. Voimme sekä huuhdella, että imeä samalla kerralla, yksi matka – yksi auto.
Samalla kertaa kun tyhjäämme, – mikäli asiakas niin haluaa-, voimme myös pestä, rasvan – ja liete-erotuskaivot, sakokaivot sekä kolmikammioiset kaivot.  Tukkiutuneiden viemäriverkostojen, putkien ja kaivojen avaamisessa tarvitaan usein painehuuhtelua yhdessä lieteimun kanssa, että lopputulos olisi hyvä ja nyt voimme yhdistää nämä molemmat yhdelle reisulle.

Pystymme avaamaan viemäritukokset riippumatta siitä onko kyseessä keittiö, wc tai muita viemäritukoksia, putkia tai verkostoja. Kiinteistöissä, joissa on usein tukoksia, voimme suorittaa ns runkohuuhtelun, missä menemme putkiverkoston läpi kiinteistöön. Kertymien ehkäisemiseksi teemme myös huoltohuuhteluita, mikä pidemmällä ajanjaksolla säästää putkia.

  • Pumppaamoiden vuosittaiset pesut
    Kallion huuhtelu ennen valua
  • Soran huuhtelu ja imu tierummuista
  • Pesemme lähes kaikkea, lattiat, seinät ja katot teollisuudessa, jätevarastoissa, varastoissa ja tunneleissa ym.
  • Voimme pestä myös suljettuja tiloja yhdistelmäautollamme, sekä  desifioida ja imeä vettä. Tämä voi olla hyödyksi esim  varastotiloissa ja roskavarastoissa.
  • Talven tullessa voimme sulattaa jäätyneitä putkia ja verkostoja lämpimällä vedella
  • Viemäristöjen kuvaus
  • Kuvaamme myös salaojituksia ennalta ehkääisevässä tarkoituksessa,mikäli olet epävärma putken kunnosta ja käyttökelpoisuudesta.

Suurella ammattitaidolla ja nykyaikaisella tekniikalla autamme asiakkaitamme kaikissa ennalta ehkäisevissä ja akuuteissa vesi ja viemäri asioissa. Lisäksi käsittelemme ja kierrätämme jätteet kestävällä tavalla.

Tilaa huuhtelu- tai imupalvelu